9 Eylül 2018 Pazar

Hoş geldiniz! E-postanızı onaylayın.

 
   
 
   

Instagram'a hoş geldiniz, sevdaulascetink

Önce lütfen e-posta adresinizi onaylayın. Bu, hesabınıza girememeniz halinde tekrar girmenizi sağlamamıza yardımcı olacaktır.

 
E-posta adresinizi onaylayın
 
   
 
   
   
 
   

Neleri Göreceğinizi Seçin

Birini takip ettiğinizde, kendisinin paylaştığı fotoğrafları ve videoları göreceksiniz. Ne kadar çok hesabı takip ederseniz, akışınızda o kadar çok harika içerik göreceksiniz. Arkadaşlarınızı ve sizinle aynı ilgi alanlarını paylaşan kişileri takip edin.

 
Takip Edilecek Kişiler Bulun
 
   
 
   
   
 
   

Kendinizi İfade Edin

İster günlük anılar ister hayatta bir kez yaşanacak bir seyahat olsun gününüzden fotoğraflar ve videolar çekip paylaşarak bakış açınızı gösterin. Instagram'ın ücretsiz filtreleri ve araçları kendinizi yeni yöntemlerle ifade etmenizi kolaylaştırır.

 
Instagram'ı Aç
 
   
 
   
   
 
   

İlgi Alanlarınızı Keşfedin

Henüz takip etmediğiniz hesaplardan fotoğraflar ve videolar bulmak için Keşfet sekmesini ziyaret edin. Size Instagram'daki ilgi alanlarınıza ve hareketlerinize göre hoşunuza gidebilecek gönderiler göstereceğiz. Akışınızda gönderilerini göreceğiniz yeni hesaplar da bulup takip edebilirsiniz.

 
Keşfet'i Ziyaret Edin
 
   
 
   
   

Yukarıdaki bağlantılardan birine tıklanması, Instagram'da periorganizasyon@gmail.com adresini onaylayacaktır.

   
 
   
© Instagram, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025
Bu mesaj periorganizasyon@gmail.com adresine sevdaulascetink için gönderilmiştir. Instagram, Instagram'daki son gelişmelerden haberdar olmanıza yardımcı olmak için bunun gibi güncellemeler gönderir. Bu güncellemeler için abonelikten çıkabilir veya bu sizin Instagram hesabınız değilse e-posta adresinizi kaldırabilirsiniz. Abonelikten çıkın veya bu hesaptan e-posta adresinizi kaldırın.